به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تک رادار، این ویژگی که Device Diagnostics نام دارد، در نسخه اندروید۱۵بتا رصد شده و درصد حافظه داخلی قابل استفاده دستگاه را به کاربر نشان می دهد. با وجود آنکه فضای حافظه زیادی در دستگاه ها وجود دارد، بخشی از آن صرف سیستم عامل و اپ های بومی دستگاه می شود. همچنین طی گذر زمان استفاده از حافظه UFS در موبایل هوشمند به دلیل سرعت، حجم کوچک و کم مصرف بودن آن می تواند به کاهش حافظه دستگاه منجر شود. حافظه Universal Flash Storage یا حافظه فلش یونیورسال، استاندارد مورد استفاده در گوشیهای هوشمند و سایر گجتهای دیجیتال مثل دوربینها و تبلتها برای حافظه است.
علاوه بر آن دانلود فایل ها، ذخیره تصاویر و ارسال و دریافت فایل ها نیز به کاهش حافظه دستگاه ها منجر می شود. این اتفاق برای انواع مختلف حافظه های موجود در موبایل می افتد و به تدریج به از بین رفتن داده یا غیرقابل خوانش شدن آن منجر می شود و به این ترتیب هر اطلاعاتی که از آن پشتیبانی نشده از بین می رود. در حال حاضر هیچ ابزاری برای کنترل وضعیت حافظه داخلی دستگاه وجود ندارد . بنابراین ممکن است حافظه دستگاه بدون هیچ هشداری از کار بیفتد و داده های ارزشمند کاربر که پشتیبانی نشده اند نیز از بین بروند.
اما قابلیت جدید Device Diagnostics می تواند دسترسی به اطلاعات سلامت باتری و حافظه دستگاه را یک جا فراهم کند. به این ترتیب می توان بخش هایی از دستگاه که در معرض افت کیفیت هستند را راحت تر ردیابی کرد. این امر احتمالا توانایی کاربر برای تست نمایشگر و قابلیت تاچ اسکرین را نیز در برمی گیرد تا عملکرد مناسب آنها مشخص شود. به این ترتیب کاربر می تواند تصمیم بگیرد چه زمان فایل های مورد نظرش را به یک گزینه ذخیره دیگر منتقل یا از دستگاه جدیدی استفاده کند.
البته باید توجه داشت ویژگی مذکور در نسخه بتا اندروید ۱۵ ارائه شده و تضمینی برای عرضه آن همراه نسخه اصلی در آگوست یا اکتبر سال جاری میلادی وجود ندارد.
نظر شما